Denmark - Power BI User Group

1.  Extended Pro Trial

Posted 06-02-2017 08:18 AM
Håber nogle kan bringe klarhed over disse 2 spørgsmål.
1) Jeg har været aktiv på POWER BI DESKTOP og POWERBI.COM i ca. 1 år, og skulle derved være berettiget til et års gratis PRO TRIAL. Jeg har dog ikke modtaget den fine 'pop-up', som alle skriver om og der er ikke nogle 'notificationer'. Dog har jeg adgang til at oploade 10 GB, hvilket indikerer, at jeg har fået PRO, men jeg kan ikke oprette Power Apps, her skriver den til mig, at jeg skal have PRO, prøv 60 dage gratis....
Er der forsinkelser på denne pop-up (der er jo langt til USA)....det er jo 2. juni i dag.

2) Jeg har delt en del dashboards til andre brugere, som kun har været logget på med mobilen. Vil de have muligheden for 1 års PRO TRIAL ?

mvh Finn

------------------------------
Finn Larsen
------------------------------


2.  RE: Extended Pro Trial

Posted 06-05-2017 03:49 AM
Hej Finn

1) du burde få denne notifikation, men jeg mener at huske, at Micrsoft på msbip mødet d. 30/5, snakkede om at hvis man ikke fik denne besked så skulle man bare sige ja til 60 days free trial så ville det automatisk blive til og med maj 2018. 

2) de fleste får en pro bruger ja. Og det betyder at der er et kriterium der skal være opfyldt. Mener at dine brugere skulle have været logget ind og konsummeret noget materiale inden d. 12.Maj. Man kan altså ikke komme d. 31/5 og sige at man forresten har 1000 brugere man gerne vil have pro-licenser til gratis i et år. Men dette skal du lige undersøge nærmere, kan ikke huske detaljerne omkring dette.

Mvh. 

3.  RE: Extended Pro Trial

Posted 06-06-2017 06:50 AM
1) Jeg har haft de 60 dage før, så jeg har ikke muligheden. Nu kan jeg ikke dele nogle nye dashboard uden at skulle KØBE Pro licensen....

------------------------------
Finn Larsen
IT Forretningskonsulent
------------------------------